r4ge Napisano 22 Czerwca 2023 #694438 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Wzór podania: Nick na serwerze: r4gee Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 6/7 Doświadczenie: Hmm... doświadczenie jest bo parę dobrych lat się spędziło w 1.6, potrafi się umiejętnie obserwować graczy i korzystać z amxx. W dodatku miałem zaszczyt pełnić funkcję administratora kilka razy. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Niestety nie, ale jeśli to problem to może być nabyta SID: STEAM_1:0:428175912 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199134705287 Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Na pewno forum, Steam, discord i sociale Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Jak najbardziej Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja odwieczne pytanie które wielu graczom sprawiało problem. Od siebie mogę zaoferować dużą aktywność na serwerze jak i na forum, Wróciłem do cska nie dawno po przerwie i się u was u domówiłem :DD Serwerek siada, gra się bardzo przyjemniee. Jestem osobą komunikatywną potrafię załagodzić konflikty jestem obiektywny 2 prawe ręce na pewno się przydadzą + staż jakiś jest w tej rolii. Liczę na pozytywnę rozpatrzenie mojego podania ~r4gee TIGER# dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 23 Czerwca 2023 #694445 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Grasz na serverze od dwoch dni i juz chcesz adnima nie podajac nawet swojego gt bo nie umiesz pewnie go znaleźć ale co ja tam wiem. Poczekaj tydzien dwa i zloz dopiero podanie Na nie https://www.gametracker.com/player/r4gee/91.224.117.52:27140/ Tutaj twoje gt Edytowane 23 Czerwca 2023 przez kameleonn SHIRO i Szef Ed dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIRO Napisano 23 Czerwca 2023 #694465 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2023 nie znam cie = minus grasz na serwie 2 dni = minus wogóle grasz na tym serwie = minus link do gt gryzie = minus umiesz czytac ze zrozumieniem = minus baka kameleon nawet jest na nie = minus x 50 przypomniales mi ze jest takie cos jak podanie na admina na ten serwer = minus same minusy bye bye kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 24 Czerwca 2023 #694479 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 Starasz sie o admina a nawet regulaminu serwera nie znasz, dostałeś upomnienie z którego nic sobie nie zrobiłeś, dopiero kick pomógł. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 24 Czerwca 2023 #694494 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 Nie znam cię nie widziałem cię, nie wiem jak się zachowujesz, grasz krótko i to tyle. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Lipca 2023 #694888 Administrator Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Nie grasz na serwerze odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Lipca 2023 #694889 Administrator Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi