DanseMacabre Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Nick: +Danse_Macabre Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Za dzieciaka miało się swoje serwery/forum, później wieloletni staż opiekuna serwera diablo mod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 ( troszkę się pozapominało ) Staż w CS-sie: z 10 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam, aktualnie gram na nonsteam, ponieważ tam mam ściągnięta inna wersje Cs niz klasyczny na steam, ale oczywiście po pozytywnym rozpatrzeniu przeniosę się tylko na steam Dlaczego Ty: Na serwerze jestem codziennie, w różnych godzinach, no a na serwerze przyda się dodatkowa para rąk Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Nie pracuję codziennie lecz w dniu pracy średnio jestem 1-2h, w dniu wolnym średnio 5/6 Kontakt: steam/forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%2BDanse_Macabre/145.239.16.112:27015/ Pozdrawiam Edited June 24 by DanseMacabre Azaretan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted June 24 Share Posted June 24 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...