SQNFUN Napisano 27 Czerwca 2023 #694544 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Na jakiej zasadzie tematy są tam zamykane? Nie tak dawno został zamknięty mój temat dotyczący zlotu, ok, rozumiem, nikt się tam nie wypowiedział przez miesiąc czasu ale w takim razie co z resztą tematów w tym dziale? Mój sensowny temat zostaje zamknięty, a tematy typu moje hobby czy inne pierdoły pozostają otwarte - dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 27 Czerwca 2023 #694548 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 1 godzinę temu, SQNFUN napisał: Na jakiej zasadzie tematy są tam zamykane? Nie ma zasady Temat ze zlotem jak sam napisałeś zamknięty został z powodu braku zainteresowania a miejsc na zlot już chyba nie ma. Co do reszty tematów offtop jak wrócę z roboty przejrzę co tam się dzieje bo szczerze mówiąc nie wchodziłem tam od dawien dawna. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 27 Czerwca 2023 #694549 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi