flaczeq Posted July 4 Share Posted July 4 Twój nick podczas gry: Apetin Godzina, data zdarzenia: 14:04 Mapa: css_dust2x2 STEAM_ID / IP:: ' STEAM_1 : 0 : 1339800396 ' Uzasadnienie:dast2.rar demko wstawione tak jak chciales a dalej nie wiem co ci zrobilem ze mnie ciagle banujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 4 Share Posted July 4 Gdzie to demko wstawione bo de_dast.bsp mi na demko nie wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaczeq Posted July 5 Author Share Posted July 5 10 godzin temu, Adi napisał: Gdzie to demko wstawione bo de_dast.bsp mi na demko nie wygląda no nic wiecej w o folderze nowego nie mialem Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaczeq Posted July 5 Author Share Posted July 5 FRESHASFUCK 1 FRESHASFUCK Moderator Nie pisz posta pod postem uzywaj opcji edytuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 5 Share Posted July 5 Nie ma demka nie ma ub, plugin na demka jak działał tak działa nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 5 Share Posted July 5 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...