GAC/Paweł Napisano 20 Września 2015 #331745 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Wzór skargi (data i godzina): 17:44 Nick admina/gracza, który zawinił:Nie wiem nie widać. Dowody:Dowodów nie mam bo tego nie robiłem. Świadkowie:Gracze na serwerze. Uzasadnienie:Gram sobie normalnie a tu nagle ban za to że kampiłem chodź tego oczywiście nie robiłem, proszę mnie od banować lub coś z tym zrobić!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JestemSamolotem Napisano 20 Września 2015 #331748 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Byłem przy tym zdarzeniu admin banujący pomylił się i zamiast dać bana za ping to dostałeś za kampienie ot taka pomyłka. Poza tym to tylko ban na 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Września 2015 #331502 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Proszę adminów o odpowiednie wybieranie powodów bana, może być to spowodowane przemęczeniem bądź nadmierną ilością alkoholu. #Piłeś? Nie graj. Przepraszam za błąd admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Września 2015 #331495 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi