Br3iGit Posted July 8 Share Posted July 8 Twój nick podczas gry:GwyN Godzina, data zdarzenia:09.07.23 Mapa:ITaly STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'A mogles offnac komendy na speeda :<' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:161113434' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.221.0' [AMXBans] =============================================== TYPEK DAJE BANA ZA JAKIEŚ NIBY "Komendy" a ja latałem sobie na full speed kondycja i spadochronie XD Nawet nie sprawdził nic a nic ,tylko z dupy dał bana . Polecam ogarniać lepiej te podania i nie dawać pierwszego lepszego kida na admina ,bo pózniej dostaje taki po tylku na serwerze i splakany banuje za nic .... Nie pozdrawiam Abraa COD200 and Bewi DM+DD2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted July 9 Share Posted July 9 @strafelegit24h na dstarczenie dowodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit COD45K Posted July 9 Share Posted July 9 https://ehltv.hltv.org.pl/srv23609/HLTV-2307090012-de_nuke.dem.zip Można sprawdzić nawet od 11:50 zresztą na całym demku widać + od początku cs_italy też widać gracz biegnie z niemożliwą do osiągnięcia prędkością, nawet jak się ma full kondycje, ponieważ wiem co jak wygląda używa komend cl_forwardspeed, side speed oraz back speed niestety są zablokowane ale da się je obejść, więc cwaniaku nie pisz, że się spłakałem, bo ostrzegałem cię 4 razy i nawet dałem ci kicka, więc jak chcesz to możesz następnym razem w ogóle nie wejść na serwer @kameleonn Abraa COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted July 10 Share Posted July 10 jako ze ban minal zamykam to @Br3iGitpostaraj sie wykonywac polecenia admina/opiekuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted July 10 Share Posted July 10 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...