Virtus.Polska# Napisano 20 Lipca 2023 #695002 Udost臋pnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Nick: Virtus.Polska (kiedy艣 mia艂em z tysi膮c ban贸w na amxbansie waszym oczywi艣cie wszystkie permy wi臋c raczej kojarzycie) Wiek: Napewno wiecie ile mam (aquax i reszta) Link do BanID: podam jak przyjmiecie CS 1.6/CS:GO*:聽 Nawet CS 2聽 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: a na co tu siedzie膰 jak tu nic nie ma Co艣 o sobie:聽 Osoba o wielu talentach , zawsze zmierzam do celu , gdy gra艂em na waszych serwerach kiedy艣聽to serwer wychodzi艂 a jeszcze runda sie nie zacze艂a 聽TOP 1 by艂em , celownik zawsze na ryju Do艣wiadczenie: Lepsze ni偶 ca艂a sie膰 wasza Dlaczego Ty: A bo mi kurwa co艣 nie dzia艂a , kiedy艣 jak mi wyjebali艣cie bana to 5 sek i gra艂em dalej. A gdybym mia艂 takiego jebaniutkiego adminika to bym nie pierdoli艂 si臋 tyle 偶eby na najlepszej serwerowni pociupa膰 na nonsteamie聽 聽 JA SIE NAWR脫CI艁EM JU呕 TO NIE TO CO PARE LAT TEMU @aquax聽 *Mo偶na wybra膰 to i to* Edytowane 20 Lipca 2023 przez Virtus.Polska# Abraa, ***Destro*** i Gustaw dodali reakcje 1 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Lipca 2023 #695003 Udost臋pnij Napisano 20 Lipca 2023 Najpierw odr贸b聽ostrze偶enie,聽p贸藕niej troch臋 pograj na sieci daj si臋 pozna膰, p贸ki co musz臋 zamkn膮膰 Ci podanie masz warna za kultur臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 20 Lipca 2023 #695005 Udost臋pnij Napisano 20 Lipca 2023 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi