VitaFit Napisano 17 Sierpnia 2023 Zbanowany #695905 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick: (Forum: VitaFit ) - ( Gra: Vita ) Wiek: 28 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A13463744 CS 1.6/CS:GO: Cs 1.6 Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Konto Steam: YES Doświadczenie: UBT jeszcze nigdy nie bylem ale szybko sie ucze. aktualnie admin na cod 200 z dosyc fajnym doswiadczeniem. ( ale po przerwie musze bardziej byc pewny siebie w podejmowaniu decyzji xD ) gram w cs'a od paru ladnych lat. ex admin na kilku serverach. aktualnie admin na Cod 200. mialem dluga przerwe od CS'a ale wrocilem pare miesiecy temu i zasiedzialem sie na cod 200. chce pomoc, nie bylem nigdy UBT. ale szybko sie ucze i jak by ktos znalazl chwile czasu, wyjasnil co i jak ( Na poczatek moge sie przygladac ). gwarantuje ze nie zawiode. raczej jestem lubiany ale potrafie byc irytujacy na swoj sposob xD przesiaduje wiele godzin na forum / jak i na servie, wydaje mi sie ze juz sie zadomowilem u was i chcial bym jak najlepiej dla servera na ktorym spedzam wiekszosc czasu. mysle ze mogl bym byc przydatny. Nie bedzie focha jak nie chcecie mnie Zrozumiem. Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez VitaFit Punkt G i Abraa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 27 Sierpnia 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #696223 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2023 Zestaw na pw poszedl. VitaFit dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Września 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #696535 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi