聽VitaFit Napisano 17 Sierpnia 2023 #695905 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick:聽 聽(Forum: VitaFit )聽 - ( Gra: Vita )聽 Wiek: 28 Link do BanID:聽聽https://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A13463744 CS 1.6/CS:GO:聽 Cs 1.6 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak Konto Steam:聽 YES聽 Do艣wiadczenie: UBT jeszcze nigdy nie bylem ale szybko sie ucze. aktualnie admin na cod 200 z dosyc fajnym doswiadczeniem.聽 ( ale po przerwie musze bardziej byc pewny siebie w podejmowaniu decyzji xD )聽 gram w cs'a od paru ladnych lat. ex admin na kilku serverach. aktualnie admin na Cod 200. mialem dluga przerwe od CS'a ale wrocilem pare miesiecy temu i zasiedzialem sie na cod 200. chce pomoc, nie bylem nigdy UBT. ale szybko sie ucze i jak by ktos znalazl chwile czasu, wyjasnil co i jak ( Na poczatek moge sie przygladac ). gwarantuje ze nie zawiode. raczej jestem lubiany ale potrafie byc irytujacy na swoj sposob xD przesiaduje聽 wiele godzin na forum / jak i na servie, wydaje mi sie ze juz sie zadomowilem u was i chcial bym jak najlepiej dla servera na ktorym spedzam wiekszosc czasu. mysle ze mogl bym byc przydatny.聽 Nie bedzie focha jak nie chcecie mnie 聽Zrozumiem.聽 Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez VitaFit Punkt G i Abraa dodali reakcje 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 27 Sierpnia 2023 #696223 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2023 Zestaw na pw poszedl. 聽VitaFit doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Wrze艣nia 2023 #696535 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2023 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi