Karlik_007 Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) Nick: DSkula Karlik_007 Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: kiedyś 9lat teraz wracam po przerwie Steam / NonSteam: ns po 5 zakupie ;x Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarniętym spokojnym mężczyzna. A męczy mnie brak aktywnych adminów i graczy co robią sobie co chcą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia ale na spokojnie 3/4h Kontakt: forum Link do GameTracker'a: 1. https://www.gametracker.com/player/DSkula/54.38.58.82:27015/ 2. Nie mogę znaleźć gametrackera nie wiem czemu Na dwóch nickach mam 4dni łączne przegrane Edited September 25 by Karlik_007 Bewi DM+DD2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora et Labora DM+DD2 Posted September 25 Share Posted September 25 (edited) Jestem na nie -zbyt mały czas gry na serwerze -często gram a rzadko cię widuję -ns -"Ja jestem na tak :-)" "Każdy ma w dupie serwer :-)" +amx (jeśli to prawda) @Karlik_007 wiesz że się nie wypowiada w swoich podaniach w dodatku w ten sposób "Każdy ma w dupie serwer :-)" więc dla mnie jesteś totalnie skreślony i nie powinieneś więcej składać podań po tych słowach Edited October 9 by Ora et Labora Bewi DM+DD2, Karlik_007 and FRESHASFUCK 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlik_007 Posted October 3 Author Share Posted October 3 Ja jestem na tak :-) Każdy ma w dupie serwer :-) miłego siemka Fox_r2 1.6 GO:MOD and Abraa COD200 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
123barto COD45K Posted October 3 Share Posted October 3 Zapomniałeś zmienic konto xD Wiec na Nie Abraa COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlik_007 Posted October 4 Author Share Posted October 4 W dniu 3.10.2023 o 15:52, 123barto napisał: Zapomniałeś zmienic konto xD Wiec na Nie Co zapomniałem? CHYba wyjąć xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted October 11 Administrator Share Posted October 11 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...