123barto Napisano 2 Października 2023 #697097 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: 123barto | asddsa Wiek: 29 Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: 8 lat temu wycofałem się z cs'a przed tym jednak adminstratorowałem na bardzo dużej ilości serwerów w tym miałem przez kilka lat własne. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie, jednak jeżeli to będzie jedyny warunek jestem zobligowany dokonać natychmiastowego zakupu. SID: - Link do profilu na STEAM: - Link do profilu na Game Tracker: GM wyrzuca komunikat o braku serwera w swojej bazie. Kontakt: PW na forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Posiadam duży zapas czasu, gram w różnych porach w tym najczęściej poranki, wieczory i noce. Mam kilka lat doświadczenia w branży i nie cierpie momentów kiedy na serwerze zbierze się fajna ekipa i jeden luj psuje wszystkim rozgrywkę. Są takie momenty gdzie na serwerze zbiera się naprawdę dużo osób i po chwili uciekają, bo ktoś niszczy radość z gry darciem się przez mikrofon, wyzywaniem na czacie czy stawianiem min na hostach itd. edit1: Po przejrzeniu działu z podaniami widzę, że za akceptowanych jest naprawdę dużo, a po miesiącu gry admina pierwszy raz widziałem dzisiaj. Gram dosyć dużo. Edytowane 2 Października 2023 przez 123barto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 2 Października 2023 #697104 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Przejrzałeś, ale nie zobaczyłeś, że ci co dostali akcept już tej rangi nie posiadają obecnie nie ma żadnego admina na codzie po prostu brak chętnych przyjmę cię właśnie z tego względu i, mam nadzieję, że nie zawiedziesz oczywiście po zakupie cs 1.6 zgłoś się do mnie na pv. 123barto dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 2 Października 2023 #697105 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi