Bobikkk Napisano 8 Października 2023 #697247 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Nick na serwerze: BOBIK Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Byłem już adminem na tym serwerze (gram w csa od kilku lat) Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:587192685 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/Bartelloooo/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/BOBIK/80.72.40.110:27027/ Kontakt: discord, steam, forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Piszę jeszcze raz podanie ze względu na to że trochę się pospieszyłem z ostatnim podaniem. Byłem już adminem na serwerze ale ze względu na coraz mniejszą aktywności na serwerze dostałem degrada, zacząłem znowu grać na serwerze i to się nie zmieni ze względu na to że jest coraz więcej graczy i chce się po prostu grać, myślę że dobrze się spisywałem jako admin i znowu będę mógł pilnować serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123barto Napisano 8 Października 2023 #697255 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Gram sporo, ale na serwerze widuje Cię sporadycznie i miałem wrażenie, że grasz na non steam z tego co widziałem. Mimo to pod czas rozgrywki z tobą nie ma żadnych problemów ani zbędnych komentarzy. Utrzymana kultura i gra fair play. Jest na plus. Dodatkowo byłeś już adminem co oznacza, że masz potrzebne doświadczenie. Z tego co ostatnio zrozumiałem opiekuna serwera to jestem jedynym adminem obecnie, wiec pomoc też by się przydała. Cytat ze względu na to że jest coraz więcej graczy i chce się po prostu grać Wystarczy poświęcić trochę czasu i są jakieś efekty. Tym bardziej we dwóch łatwiej będzie o to zadbać i może udało by się zbudować stałą ekipe graczy z dobrą atmosferą Na Tak Bobikkk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 9 Października 2023 #697275 Udostępnij Napisano 9 Października 2023 +wiek +amx +/- steam nie widziałem sid +gt +aktywność mogła by być lepsza Bobikkk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obstaw Napisano 10 Października 2023 #697287 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 -rep Jak admin może łamac regulamin? Notoryczne wyzywanie Granie na lagach Ogolnie nie Bobikkk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 10 Października 2023 #697292 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Zgłoś się do mnie na PV wiesz co mi podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 10 Października 2023 #697293 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi