Bobikkk Napisano 8 Października 2023 #697247 Napisano 8 Października 2023 Nick na serwerze: BOBIK Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Byłem już adminem na tym serwerze (gram w csa od kilku lat) Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:587192685 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/Bartelloooo/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/BOBIK/80.72.40.110:27027/ Kontakt: discord, steam, forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Piszę jeszcze raz podanie ze względu na to że trochę się pospieszyłem z ostatnim podaniem. Byłem już adminem na serwerze ale ze względu na coraz mniejszą aktywności na serwerze dostałem degrada, zacząłem znowu grać na serwerze i to się nie zmieni ze względu na to że jest coraz więcej graczy i chce się po prostu grać, myślę że dobrze się spisywałem jako admin i znowu będę mógł pilnować serwera.
123barto Napisano 8 Października 2023 #697255 Napisano 8 Października 2023 Gram sporo, ale na serwerze widuje Cię sporadycznie i miałem wrażenie, że grasz na non steam z tego co widziałem. Mimo to pod czas rozgrywki z tobą nie ma żadnych problemów ani zbędnych komentarzy. Utrzymana kultura i gra fair play. Jest na plus. Dodatkowo byłeś już adminem co oznacza, że masz potrzebne doświadczenie. Z tego co ostatnio zrozumiałem opiekuna serwera to jestem jedynym adminem obecnie, wiec pomoc też by się przydała. Cytat ze względu na to że jest coraz więcej graczy i chce się po prostu grać Wystarczy poświęcić trochę czasu i są jakieś efekty. Tym bardziej we dwóch łatwiej będzie o to zadbać i może udało by się zbudować stałą ekipe graczy z dobrą atmosferą Na Tak Bobikkk dodał reakcję 1
Berrserk Napisano 9 Października 2023 #697275 Napisano 9 Października 2023 +wiek +amx +/- steam nie widziałem sid +gt +aktywność mogła by być lepsza Bobikkk dodał reakcję 1
obstaw Napisano 10 Października 2023 #697287 Napisano 10 Października 2023 -rep Jak admin może łamac regulamin? Notoryczne wyzywanie Granie na lagach Ogolnie nie Bobikkk dodał reakcję 1
strafelegit Napisano 10 Października 2023 #697292 Napisano 10 Października 2023 Zgłoś się do mnie na PV wiesz co mi podać.
strafelegit Napisano 10 Października 2023 #697293 Napisano 10 Października 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
10 Paź
3
8 Paź
2
9 Paź
1
Najaktywniejsi w tym temacie
strafelegit 2 posts
Berrserk 1 post
Bobikkk 1 post
123barto 1 post
Popularne Dni
10 Paź 2023
3 posts
8 Paź 2023
2 posts
9 Paź 2023
1 post
Popular Posts
123barto
Gram sporo, ale na serwerze widuje Cię sporadycznie i miałem wrażenie, że grasz na non steam z tego co widziałem. Mimo to pod czas rozgrywki z tobą nie ma żadnych problemów ani zbędnych komentar
Berrserk
+wiek +amx +/- steam nie widziałem sid +gt +aktywność mogła by być lepsza
obstaw
-rep Jak admin może łamac regulamin? Notoryczne wyzywanie Granie na lagach Ogolnie nie