Mr. Amb(r)ozja Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Z okazji jutrzejszego Dnia "Wielkanocy" życzę wam spokojnych i radosnych świąt oraz mokrego dyngusa dla wszystkich graczy oraz administracji MH , Smacznego Jajeczka nie zapomnijcie przestawić zegarków na czas letni bo majówka się zbliża Ps. Możecie wypić kielicha za moje zdrowie !! Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutron Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Kurde a ja zamiast w niedziele spędzić czas z najbliższymi oraz "walnąć kielicha jak na Aleksandra przystało" to muszę siedzieć w robocie. Tobie też życzę udanych świąt Wielkanocnych oraz smacznego jajeczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Mokrego Jajka również Ps. za Ciebie sie nie napije bo wiesz co zrobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 wzajemnie mokrego dyngusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Uuu zmiana czasu trzeba zacząć prawda szybciej pic za życzenia dzięki także "nawzajem" standard tych czasów szkoda że święta są pełne zapracowanne u mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Dobrej pogody w Poniedziałek życzę misie! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...