Fox_r2 1.6 GO:MOD Posted October 14 Share Posted October 14 Nick: Fox_r2 i dużo innych zależy od serwera Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:101729172 CS 1.6/CS:GO*: Cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Jak gram w cs to mam w tle odpalone ciągle i sprawdzam forum jak mam czas wolny. ( ciężko jest perfekcyjnie poddać w takim przypadku) Coś o sobie: No to lecimu ( Jakub lat 17 miłośnik motoryzacji, admin cs 1.6 serwera CS GO MOD, niezdara ) . Doświadczenie: Jakieś tam doświadczenie już mam więc się przyda. Dlaczego Ty: Chciałbym odciążyć was misiaki od niektórych obowiązków które będę mógł robić, pomagać graczom, gdyż gracze na serwerze też coraz częściej potrzebuje pomocy do udzielenia, a ja jestem osobą aktywną i to pewnymi czasami coraz częściej. Moja nienaganna znajomość regulaminów na serwerze na pewno się przyda czy ogarnięty amx też zawsze pomocny. Jestem osobą szybko sie uczącą, która lubi wyzwania i nowe doświadczenia i myślę że dodatkowa para rąk się przyda ale decyzja jak zawsze do was. Widzimy się w lasach yO ;P. Kyou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted November 25 Share Posted November 25 chuj dam na nie bo i tak nikogo to nie interesuje BORN2SPEED. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted November 27 System Share Posted November 27 Nikt tego nie tknął łącznie z Tobą przez tyle czasu, więc podejrzewam o braku zainteresowania tym tematem FRESHASFUCK and pemeq COD400 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted November 27 System Share Posted November 27 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...