Narwany Napisano 18 Września 2015 #330486 Napisano 18 Września 2015 Admin Paxonman nie wykonuje swoich obowiąsków nie raz mu pisałem ze ktoś ma wh i nie sprawdzał a dziś dostałem bana bez ostrzeżenia za SG przy hostach a ktoś inny postawił w tym samym miejscu i nie dostał bana. Nie wiedziałem ze mi da bana a ciągle ss'ow nie będę robił ale ostrzeżenie by mógł dać. Żaden z adminów nie daje ostrzeżeń odrazu banują. P.S. Powinno być tak? przez to ludzi mało jest na serwerze.
Paxonman Napisano 18 Września 2015 #330509 Napisano 18 Września 2015 SG przy Hostach mówi samo za siebie, ostrzeżenia był nie raz i każdy kto tam postawi dostaje bana To, że piszesz mi, że ktoś ma WH to nie oznacza tego, że od razu dostanie bana. Napisałeś swoje podejrzenia na u@, ja sprawdziłem i nie widziałem nic podejrzanego. Zarzut pod moim adresem "nie wykonuje swoich obowiązków" jest bezpodstawny. Pozdrawiam P.S temat do przeniesienia Skargi i problemy
Narwany Napisano 18 Września 2015 Autor #330515 Napisano 18 Września 2015 SG przy Hostach mówi samo za siebie, ostrzeżenia był nie raz i każdy kto tam postawi dostaje bana To, że piszesz mi, że ktoś ma WH to nie oznacza tego, że od razu dostanie bana. Napisałeś swoje podejrzenia na u@, ja sprawdziłem i nie widziałem nic podejrzanego. Zarzut pod moim adresem "nie wykonuje swoich obowiązków" jest bezpodstawny. Pozdrawiam P.S temat do przeniesienia Skargi i problemy Ty dałeś jakieś ostrzeżenia od kiedy gram nie widziałem u ciebie ostrzeżenia.2 gracz nie dostał bana za SG przy hostach .A poza tym pisałem "sory za Sg na hostach bo niechcący nacisnąłem 5" dowod : Narwan[y] : sory za sentry Narwan[y] : nie to kliklem
August Napisano 18 Września 2015 #330531 Napisano 18 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Skargi i problemy".
Paxonman Napisano 18 Września 2015 #330532 Napisano 18 Września 2015 Nie mam sobie nic do zarzucenia. Uważam, że temat do zamknięcia. P.S Twój dowód mnie rozwalił.
adonai Napisano 18 Września 2015 #330543 Napisano 18 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
18 Wrz
7
Najaktywniejsi w tym temacie
Paxonman 2 posts
Narwany 2 posts