Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Admin Paxonman nie wykonuje swoich obowiąsków nie raz mu pisałem ze ktoś ma wh i nie sprawdzał a dziś dostałem bana bez ostrzeżenia za SG przy hostach a ktoś inny postawił w tym samym miejscu i nie dostał bana. 

Nie wiedziałem ze mi da bana a ciągle ss'ow nie będę robił  ale ostrzeżenie by mógł dać. Żaden z adminów nie daje ostrzeżeń odrazu banują.

P.S. Powinno być tak? przez to ludzi mało jest na serwerze.

Napisano

SG przy Hostach mówi samo za siebie, ostrzeżenia był nie raz i każdy kto tam postawi dostaje bana To, że piszesz mi, że ktoś ma WH to nie oznacza tego, że od razu dostanie bana. Napisałeś swoje podejrzenia na u@, ja sprawdziłem i nie widziałem nic podejrzanego. Zarzut pod moim adresem "nie wykonuje swoich obowiązków" jest bezpodstawny. Pozdrawiam

P.S 

temat do przeniesienia Skargi i problemy

Napisano

SG przy Hostach mówi samo za siebie, ostrzeżenia był nie raz i każdy kto tam postawi dostaje bana To, że piszesz mi, że ktoś ma WH to nie oznacza tego, że od razu dostanie bana. Napisałeś swoje podejrzenia na u@, ja sprawdziłem i nie widziałem nic podejrzanego. Zarzut pod moim adresem "nie wykonuje swoich obowiązków" jest bezpodstawny. Pozdrawiam

P.S 

temat do przeniesienia Skargi i problemy

Ty dałeś jakieś ostrzeżenia od kiedy gram nie widziałem u ciebie ostrzeżenia.2 gracz nie dostał bana za SG przy hostach .A poza tym pisałem "sory za Sg na hostach bo niechcący nacisnąłem 5" dowod :

Narwan[y] :  sory za sentry 

Narwan[y] :  nie to kliklem 

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...