Narwany Napisano 18 Września 2015 #330486 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Admin Paxonman nie wykonuje swoich obowiąsków nie raz mu pisałem ze ktoś ma wh i nie sprawdzał a dziś dostałem bana bez ostrzeżenia za SG przy hostach a ktoś inny postawił w tym samym miejscu i nie dostał bana. Nie wiedziałem ze mi da bana a ciągle ss'ow nie będę robił ale ostrzeżenie by mógł dać. Żaden z adminów nie daje ostrzeżeń odrazu banują. P.S. Powinno być tak? przez to ludzi mało jest na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Września 2015 #330487 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jakiś dowód? Demko? Screen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 18 Września 2015 #330509 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 SG przy Hostach mówi samo za siebie, ostrzeżenia był nie raz i każdy kto tam postawi dostaje bana To, że piszesz mi, że ktoś ma WH to nie oznacza tego, że od razu dostanie bana. Napisałeś swoje podejrzenia na u@, ja sprawdziłem i nie widziałem nic podejrzanego. Zarzut pod moim adresem "nie wykonuje swoich obowiązków" jest bezpodstawny. Pozdrawiam P.S temat do przeniesienia Skargi i problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narwany Napisano 18 Września 2015 Autor #330515 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 SG przy Hostach mówi samo za siebie, ostrzeżenia był nie raz i każdy kto tam postawi dostaje bana To, że piszesz mi, że ktoś ma WH to nie oznacza tego, że od razu dostanie bana. Napisałeś swoje podejrzenia na u@, ja sprawdziłem i nie widziałem nic podejrzanego. Zarzut pod moim adresem "nie wykonuje swoich obowiązków" jest bezpodstawny. Pozdrawiam P.S temat do przeniesienia Skargi i problemy Ty dałeś jakieś ostrzeżenia od kiedy gram nie widziałem u ciebie ostrzeżenia.2 gracz nie dostał bana za SG przy hostach .A poza tym pisałem "sory za Sg na hostach bo niechcący nacisnąłem 5" dowod : Narwan[y] : sory za sentry Narwan[y] : nie to kliklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Września 2015 #330531 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 18 Września 2015 #330532 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nie mam sobie nic do zarzucenia. Uważam, że temat do zamknięcia. P.S Twój dowód mnie rozwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 18 Września 2015 Weteran MH #330543 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi