Brylant Napisano 17 Września 2015 #330400 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nick: Wiek:20 Data rejestracji na forum: 31.Sierpnia.2015r Czas spędzony na forum: 3d3h13m57s Doświadczenie w ocenianiu:Nie małe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie (Ale się szybko uczę) Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie oraz Nie Dlaczego Ty?:Chciałbym spróbować swoich sił jako UBT gdyż dużo osób odwoływuje się dziennie od bana i chciałbym chociaż trochę pomóc na MH. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:około 3/4 h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Staż jako admina na MH jest lecz nie 2 miesięczny gdyż zrezygnowałem. Coś od siebie:Jestem wyrozumiały i uczciwy wobec innych więc mam nadzieje że skorzystacie z prośby o moją pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Września 2015 #330401 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nie masz Administratora na sieci, co jest warunkiem koniecznym do składania podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Września 2015 #330402 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi