Brylant Napisano 17 Września 2015 #330400 Napisano 17 Września 2015 Nick: Wiek:20 Data rejestracji na forum: 31.Sierpnia.2015r Czas spędzony na forum: 3d3h13m57s Doświadczenie w ocenianiu:Nie małe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie (Ale się szybko uczę) Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie oraz Nie Dlaczego Ty?:Chciałbym spróbować swoich sił jako UBT gdyż dużo osób odwoływuje się dziennie od bana i chciałbym chociaż trochę pomóc na MH. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:około 3/4 h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Staż jako admina na MH jest lecz nie 2 miesięczny gdyż zrezygnowałem. Coś od siebie:Jestem wyrozumiały i uczciwy wobec innych więc mam nadzieje że skorzystacie z prośby o moją pomoc.
August Napisano 17 Września 2015 #330401 Napisano 17 Września 2015 Nie masz Administratora na sieci, co jest warunkiem koniecznym do składania podania.
August Napisano 17 Września 2015 #330402 Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
17 Wrz
3
Najaktywniejsi w tym temacie
August 2 posts
Brylant 1 post
Popularne Dni
17 Wrz 2015