Dzony Biceps Napisano 29 Października 2023 #697760 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Siemanko. Chciałem zgłosić błąd, jakim jest pominięcie misji: Zdobądź 0/2 skrzynek. Nie można pominąć tej misji, próbowałem kilkukrotnie ją pominąć, zabrało mi 5 pominięć, jednak misji mi nie pominęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 18 Listopada 2023 #698194 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Hej, jesteś w stanie mi podać datę i godzinę kiedy próbowałeś pominąć misję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Listopada 2023 #698206 Administrator Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Bug naprawiony. Od teraz pominięcie misji = nadanie nowej losowej Dzony Biceps dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Listopada 2023 #698207 Administrator Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi