Dzony Biceps COD200 Posted October 29 Share Posted October 29 Siemanko. Chciałem zgłosić błąd, jakim jest pominięcie misji: Zdobądź 0/2 skrzynek. Nie można pominąć tej misji, próbowałem kilkukrotnie ją pominąć, zabrało mi 5 pominięć, jednak misji mi nie pominęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanillah Posted November 18 Share Posted November 18 Hej, jesteś w stanie mi podać datę i godzinę kiedy próbowałeś pominąć misję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted November 19 Administrator Share Posted November 19 Bug naprawiony. Od teraz pominięcie misji = nadanie nowej losowej Dzony Biceps COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted November 19 Administrator Share Posted November 19 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...