Gość Guest Napisano 17 Września 2015 #330191 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Twój nick podczas gry:aMd Godzina, data zdarzenia:dzis 18:00 Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP:46.113.76.254 Uzasadnienie:w uzasadnieniu admi napisal "zle postawione sg" !? WTF? Na mapie eldorado zbugowalem sie na perku teleport wiec strzelalem z pompy, w poprzedniej tundzie chyba postawilem sg ale w dobrym miejscu. Pozatym, gdzie w regulaminie jest pkt o stawianiu sg? Od tak bo admin ma widzi mi sie mam dostawac bana? niech ktos mi to uzasadni albo niech admin sie wypowie do jakiego pkt w regulaminie sie stosowal dajac mi bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Września 2015 #330397 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 18 Września 2015 #330449 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 16. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie, przejście ,podłożenie paki bądź wyprowadzenie hostów. (Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 18 Września 2015 #330553 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Dostałem wiadomości na u@ iż jest źle postawione sg drużyny ct więc spytałem się kogo to sg i nie otrzymałem odpowiedzi postanowiłem sprawdzić w Konsoli i znalazłem. Gracz postawił sentry guna w miejscu w którym uniemożliwiało drużynie tt jakiegokolwiek dojścia do podłożenia paki. Dostał bana na 30 min. Niech przeczyta regulamin serwera i zacznie go przestrzegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Września 2015 #330556 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Odrzucam skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Września 2015 #330557 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi