SQNFUN Napisano 5 Listopada 2023 #697882 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Ja np. lubię kanał Boxdela, FreakFightPolska, Abstra, ArturPrzybysz, Konopsky, TEDEWIZJA, ToZnowuOni, ebe ebe i inne... Kiedyś wiele fajnych twórców wyświetlało mi się na głównej ale algorytm chyba tak przekopał moje konto bez powodu że właściwie wszystko się po chowało i widzę ciągle te same gnioty które mnie nie interesują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 6 Listopada 2023 #697895 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Shoty XI u NJN, isamu i PLKD Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 6 Listopada 2023 #697896 Weteran MH Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Boardroom, Podcast P with Paul George, Bukas, kichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Listopada 2023 #697921 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2023 Ecpu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi