Mansa Musa Napisano 11 Listopada 2023 #698023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Twój nick podczas gry:Zapierdalacz Godzina, data zdarzenia:13.25 Mapa:rats STEAM_ID / IP:31.11.208.146 Uzasadnienie:Admin kameleon. a raczej dziecko z uprawnieniami. wyzywalem typa na servie odezwal sie zwrocil mi uwage w bezczelny sposob gdzie potem sie go pytalem tylko o co mu chodzi to dal mi bana/ po 5 min wrocilem na server pytam sie go o co mu chodzi i czy nie przesadza to dal mi next bana z uzasadnieniem "wkurwianie" gdzie dla mnie to jest smieszne. macie ss dla jasnosci. sadze ze pytanie sie dzieciaczka co on robi i za kogo sie ma to nie jest regulaminowy ban. a sam w slowach nie wybieral. i sadze ze temu pajacowi nalezy sie ban na ochlode Edytowane 11 Listopada 2023 przez Mansa Musa Morfiix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfiix Napisano 11 Listopada 2023 #698024 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) czytanie ze zrozumieniem cię boli Edytowane 11 Listopada 2023 przez Morfiix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mansa Musa Napisano 11 Listopada 2023 Autor #698025 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 2 minuty temu, Mansa Musa napisał: Twój nick podczas gry:Zapierdalacz Godzina, data zdarzenia:13.25 Mapa:rats STEAM_ID / IP:31.11.208.146 Uzasadnienie:Admin kameleon. a raczej dziecko z uprawnieniami. wyzywalem typa na servie odezwal sie zwrocil mi uwage w bezczelny sposob gdzie potem sie go pytalem tylko o co mu chodzi to dal mi bana/ po 5 min wrocilem na server pytam sie go o co mu chodzi i czy nie przesadza to dal mi next bana z uzasadnieniem "wkurwianie" gdzie dla mnie to jest smieszne. macie ss dla jasnosci. sadze ze pytanie sie dzieciaczka co on robi i za kogo sie ma to nie jest regulaminowy ban. a sam w slowach nie wybieral. i sadze ze temu pajacowi nalezy sie ban na ochlode ten Admin Kameleon to czysty idiota nie no masakra,. wbijam na serv pytam sie czy fajnie sie daje bana za wkurwianie? to co on odjebal. patrzcie kurwa na zjeba Morfiix i Fox_r2 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mansa Musa Napisano 11 Listopada 2023 Autor #698026 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 nie wiem ile zaplacil za tego admina ale ten typ to jakis totalny zjeb. i dzieciaczek taki malusi co ma troche wladzy i lepiej mu dac bana niz sie wypowiedziec Fox_r2 i Morfiix dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mansa Musa Napisano 11 Listopada 2023 Autor #698027 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 4 minuty temu, Morfiix napisał: ++ban to za mało..mi dał ss'y bo dostał pare razy w głowe i tera cisza kozak serwis to coś nie powinno dostać żadnych flag. co ty czlowieku piszesz wogole? widzisz temat ? Morfiix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mansa Musa Napisano 11 Listopada 2023 Autor #698028 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Teraz, Mansa Musa napisał: co ty czlowieku piszesz wogole? widzisz temat ? kto dostal pare razy w glowe i teraz cisza ty tez masz jakies problemy? widze ze czytac to hard Morfiix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mansa Musa Napisano 11 Listopada 2023 Autor #698030 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 6 minut temu, Mansa Musa napisał: co ty czlowieku piszesz wogole? widzisz temat ? dziecko nie umie sobie poradzic i bany wali i jakies bloki slota. no kurwa przedszkole widze kto dostal pare razy w glowe i teraz cisza ty tez masz jakies problemy? widze ze czytac to hard Morfiix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 20 Listopada 2023 #698215 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Wypowiem się w tym temacie w skrócie bo widzę że tutaj się syf odpierdala. Po pierwsze po to masz odwołanie od bana aby tutaj przedstawić swoją sytuację a nie wyzywać admina od razu. Po drugie takie mówienie że ranga jest kupiona to jest nie na miejscu, gdyż to nie jest np. Fivem że kupujesz sobie takie rzeczy a wręcz przeciwnie musisz napisać podanie, które nie jest na odjeb a staralnie napisane. Po trzecie coś Ci się nie podoba to nie graj i tyle. Pssyt kameleon jest o wiele starszy od ciebie. Edytowane 20 Listopada 2023 przez Fox_r2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 28 Listopada 2023 #698428 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Ban krótki a odwołanie pisać, katorga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 28 Listopada 2023 #698429 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi