NoNameUser Napisano 12 Listopada 2023 #698060 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) Nick: NoNameUser Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): 2-3 lata, dawno temu, prowadziłem swój serwer ze znajomymi, byłem G@ Znajomość AMXX (W skali 1-10): do odświeżenia, 4-5 szczerze, a faktycznie to kiedyś 10 się ogarniało, więc ciężko stwierdzić Staż w CS-sie: cs 1.6 : 400h , cs-go (teraz 2) 788h, tyle ze steam, oprócz tego tysiące nieprzespanych nocy na non-steam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: często wbijam na serwer, nie lubie braku kultury i odpaleńców Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-8h Kontakt: https://steamcommunity.com/id/kozaQQ/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NoNameUser/145.239.16.112:27015/ Edytowane 12 Listopada 2023 przez NoNameUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 12 Listopada 2023 #698069 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 +wiek +/-amx +doświadczenie +czas w grze +steam +gt +czasem brak adminów -Konto na forum pod podanie na admina Podsumowując, gdybyś trochę nabił minuty/godziny na forum to byłbym na 99% tak, a teraz jestem na tę chwilę na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoNameUser Napisano 12 Listopada 2023 Autor #698070 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 prawda, konto na forum pod podanie, do tej pory tylko z serwerem gry miałem styczność, tam widzę problem dlatego zarejestrowałem się na forum. Ale postaram się nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzony Biceps Napisano 12 Listopada 2023 #698071 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) +wiek +/-amx +/- GT +steam +doświadczenie - Nie wypowiadamy sie we własnych podaniach -Nie wykazuje się kultura w grze -Nie zna dobrze regulaminu Póki co- Na nie Edytowane 12 Listopada 2023 przez Dzony Biceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoNameUser Napisano 12 Listopada 2023 Autor #698073 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) xD prosiłem Cię o interwencję w związku ze stawianiem min w przejsciu. Regulamin nie zabrania slowa "kurwa" wiec nie rozumiem problemu, w takim razie sam nie powinieneś być adminem bo również nie znasz regulaminu chcę pomóć a Ty się obrażasz bo zwróciłem uwagę. Edit. Prosiłem o ocenę zachowania gracza Mruczus, w związku z minami, zmieniłeś ocenę z 50/50 na nie bo się odezwałem, a na następnej mapie gosciu dostał bana na 3h od Ciebie za.. .miny xDD Do tego nie ma zakazu odzywania się w podaniu, nie znalazłem takiej informacji. A regulamin gry powinien znaleźć się w grze, to by było bardziej rozsądne Edytowane 12 Listopada 2023 przez NoNameUser Dzony Biceps dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzony Biceps Napisano 12 Listopada 2023 #698074 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Jeśli masz zażalenia przejdź na dział skargi. To nie jest miejsce do wylewania żali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Listopada 2023 #698075 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Jak byś posiedział choc troche na forum to byś wiedział ze w swoich podaniach sie nie wypowiadamy. Byłem skłonny przymrużyć oko na konto na forum jak zobaczyłem podanie lecz po zobaczeniu tego co tu sie pojawiło w podaniu oraz tym https://prnt.sc/MIvGfsvLWOL7 odrzucam podanie, kultury tragicznej nie widziałem lecz, znajomość regulaminu serwera również do poprawy. Jak przemyślisz swoje zachowanie i wyciągniesz wnioski to zapraszam z podaniem za tydzien. SebaVHS i Dzony Biceps dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Listopada 2023 #698076 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi