NoNameUser Posted November 12, 2023 #698060 Share Posted November 12, 2023 (edited) Nick: NoNameUser Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): 2-3 lata, dawno temu, prowadziłem swój serwer ze znajomymi, byłem G@ Znajomość AMXX (W skali 1-10): do odświeżenia, 4-5 szczerze, a faktycznie to kiedyś 10 się ogarniało, więc ciężko stwierdzić Staż w CS-sie: cs 1.6 : 400h , cs-go (teraz 2) 788h, tyle ze steam, oprócz tego tysiące nieprzespanych nocy na non-steam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: często wbijam na serwer, nie lubie braku kultury i odpaleńców Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-8h Kontakt: https://steamcommunity.com/id/kozaQQ/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NoNameUser/145.239.16.112:27015/ Edited November 12, 2023 by NoNameUser Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebaVHS Posted November 12, 2023 #698069 Share Posted November 12, 2023 +wiek +/-amx +doświadczenie +czas w grze +steam +gt +czasem brak adminów -Konto na forum pod podanie na admina Podsumowując, gdybyś trochę nabił minuty/godziny na forum to byłbym na 99% tak, a teraz jestem na tę chwilę na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNameUser Posted November 12, 2023 Author #698070 Share Posted November 12, 2023 prawda, konto na forum pod podanie, do tej pory tylko z serwerem gry miałem styczność, tam widzę problem dlatego zarejestrowałem się na forum. Ale postaram się nadrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzony Biceps Posted November 12, 2023 #698071 Share Posted November 12, 2023 (edited) +wiek +/-amx +/- GT +steam +doświadczenie - Nie wypowiadamy sie we własnych podaniach -Nie wykazuje się kultura w grze -Nie zna dobrze regulaminu Póki co- Na nie Edited November 12, 2023 by Dzony Biceps Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNameUser Posted November 12, 2023 Author #698073 Share Posted November 12, 2023 (edited) xD prosiłem Cię o interwencję w związku ze stawianiem min w przejsciu. Regulamin nie zabrania slowa "kurwa" wiec nie rozumiem problemu, w takim razie sam nie powinieneś być adminem bo również nie znasz regulaminu chcę pomóć a Ty się obrażasz bo zwróciłem uwagę. Edit. Prosiłem o ocenę zachowania gracza Mruczus, w związku z minami, zmieniłeś ocenę z 50/50 na nie bo się odezwałem, a na następnej mapie gosciu dostał bana na 3h od Ciebie za.. .miny xDD Do tego nie ma zakazu odzywania się w podaniu, nie znalazłem takiej informacji. A regulamin gry powinien znaleźć się w grze, to by było bardziej rozsądne Edited November 12, 2023 by NoNameUser Dzony Biceps 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzony Biceps Posted November 12, 2023 #698074 Share Posted November 12, 2023 Jeśli masz zażalenia przejdź na dział skargi. To nie jest miejsce do wylewania żali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 12, 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698075 Share Posted November 12, 2023 Jak byś posiedział choc troche na forum to byś wiedział ze w swoich podaniach sie nie wypowiadamy. Byłem skłonny przymrużyć oko na konto na forum jak zobaczyłem podanie lecz po zobaczeniu tego co tu sie pojawiło w podaniu oraz tym https://prnt.sc/MIvGfsvLWOL7 odrzucam podanie, kultury tragicznej nie widziałem lecz, znajomość regulaminu serwera również do poprawy. Jak przemyślisz swoje zachowanie i wyciągniesz wnioski to zapraszam z podaniem za tydzien. Dzony Biceps and SebaVHS 2 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 12, 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698076 Share Posted November 12, 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts