kasjer Napisano 22 Listopada 2023 #698245 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) Witam, Widzę że mamy 3 tematy związane z klanami bez odpowiedzi. Coś jest zbugowane, stawiam na bazę danych. W załączniku screeny. Chciałbym, aby opiekun @VisTeR.'lub ktoś z @Administracja Cswypowiedział się w temacie, kupiłem dolce za żywą gotówkę aby zrobić klan, dodałem 7 graczy jak na foto, a na liście jest dwóch. @PitiNawet chce żebym oddał mu hajsik bo go wyrzuciłem, a to bug na waszym serwerze. PS: Kolejne osoby się odzywają że płaciły wpisowe a nie mają klanu. Proszę o naprawę i zwrot dolców. Poniżej foty. Edytowane 22 Listopada 2023 przez kasjer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 22 Listopada 2023 #698246 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 nwm prawodobodobnie chodzi tylko o nowe klany bo na naszym klanie jest wszystko okej https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3091667649 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasjer Napisano 22 Listopada 2023 Autor #698256 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 2 godziny temu, kameleonn napisał: nwm prawodobodobnie chodzi tylko o nowe klany bo na naszym klanie jest wszystko okej https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3091667649 To trzeba sprawdzić bazę danych w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Listopada 2023 #698280 Administrator Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Problem jest badany. Prawdopodobnie coś z bazą danych (możliwe że przepych danych) Na pw wyjaśniliśmy co i jak więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Listopada 2023 #698281 Administrator Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi