EmilastyShark Napisano 4 Grudnia 2023 #698558 Udost臋pnij Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Nick: `U .U oraz聽EzSp Wiek: 19 Link do BanID:聽https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:560614854 CS 1.6/CS:GO*: CS 1.6 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Jestem tutaj nowy. Postanowi艂em z艂o偶y膰 podanie na administratora po propozycji administrator贸w kt贸rzy znajdowali si臋 na serwerze DD2 DM聽聽Postaram si臋 by膰 jak najcz臋艣ciej aktywny na forum Co艣 o sobie: Nazywam si臋 Emil, kolekcjoner mang. Moj膮 pasj膮 s膮 militaria. Do艣wiadczenie: strzeg臋 serwer贸w spo艂eczno艣ci SA-MP'a przed cziterami oraz zbocze艅cami jako tajny administrator/moderator (Cz臋ste przypadki). W grach g艂贸wnie poluje na oszust贸w oraz 艂amaczy zasad, staram si臋 pilnowa膰 serwer贸w CS'a oraz GTA SA przed wieloma takiego typu osobnikami. By艂y ch臋tny administrator forum xxx聽2018 roku.聽 Dlaczego Ty: Chcia艂bym si臋 pokaza膰 z dobrej strony na forum polskiej spo艂eczno艣ci gier. Aktualnie jestem osob膮 sp臋dzaj膮c膮 wi臋cej czasu z osobami z wielu zak膮tk贸w 艣wiata i ch臋tnie bym to zmieni艂 na co艣 konkretnego i popracowa艂 z rodakami. Dzi臋kuje za przeczytanie mojego podania, pozdrawiam! *Mo偶na wybra膰 to i to* Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Adi usuniecie forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 4 Grudnia 2023 #698559 Udost臋pnij Napisano 4 Grudnia 2023 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi