Skocz do zawarto艣ci

[Support Admin] NICK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `U .U oraz聽EzSp
Link do BanID:聽https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:560614854
CS 1.6/CS:GO*: CS 1.6
Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Jestem tutaj nowy. Postanowi艂em z艂o偶y膰 podanie na administratora po propozycji administrator贸w kt贸rzy znajdowali si臋 na serwerze DD2 DM聽:D聽Postaram si臋 by膰 jak najcz臋艣ciej aktywny na forum :)
Co艣 o sobie: Nazywam si臋 Emil, kolekcjoner mang. Moj膮 pasj膮 s膮 militaria.
Do艣wiadczenie: strzeg臋 serwer贸w spo艂eczno艣ci SA-MP'a przed cziterami oraz zbocze艅cami jako tajny administrator/moderator (Cz臋ste przypadki). W grach g艂贸wnie poluje na oszust贸w oraz 艂amaczy zasad, staram si臋 pilnowa膰 serwer贸w CS'a oraz GTA SA przed wieloma takiego typu osobnikami. By艂y ch臋tny administrator forum xxx聽2018 roku.聽
Dlaczego Ty: Chcia艂bym si臋 pokaza膰 z dobrej strony na forum polskiej spo艂eczno艣ci gier. Aktualnie jestem osob膮 sp臋dzaj膮c膮 wi臋cej czasu z osobami z wielu zak膮tk贸w 艣wiata i ch臋tnie bym to zmieni艂 na co艣 konkretnego i popracowa艂 z rodakami. Dzi臋kuje za przeczytanie mojego podania, pozdrawiam!

*Mo偶na wybra膰 to i to*

Edytowane przez Adi
usuniecie forum
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...