Malibu Barbie Napisano 11 Grudnia 2023 #698716 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Kupiłem klasę XXL smsem, wpisałem kod z SMS i wywaliło mnie z gry, nie mogę wejść ponownie ponieważ wyskakuje mi okienko z błędem "Nieprawidłowe hasło". W konsoli setinfo_pw "mojehasło" nie przyniosło efektów. Co mogę z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 11 Grudnia 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698721 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 pewnie dlatego ze po setinfo powinna byc spacja Cytat setinfo _pw "twojehaslo" Jak by byly nadal problemy to pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 11 Grudnia 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698722 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi