n-ty dzien Napisano 17 Września 2015 #330135 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Będąc swego czasu opiekunem serwera, miałem przyjemność adminować wspólnie z Robenem. Solidny i konkretny chłop, mający własne zdanie. Tym bardziej dziwi mnie fakt, że Czarna, którą uważam za równie konkretną osobę, musiała podjąć taki, a nie inny krok. Nie chce mi się wierzyć, że kobita zrobiła to bez powodu (mimo że kobitom ufać do końca nie można). Równie zaskakujący jest fakt, w jakim przedstawia się Arjena. Nie znamy się na tyle dobrze, abym mógł się nie mylić. Uważam jednak, że jesteście już na tyle dużymi ludźmi, że śmiało dalibyście radę wyjaśnić sobie wszystko "oko w oko" i dojść do konsensusu. Nie sądziłem, że w czwartek po pracy skuszę się jeszcze na tak rozbudowaną wypowiedź. Zwłaszcza tutaj, w krainie płaczu i sraczki płynącej. Dzięki. Teraz pozwolę otworzyć sobie brona. Przecież to tylko Multi-Gówno. Nie zapominajmy o tym. Pozdrawiam Was grzbiety, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 17 Września 2015 #330335 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Zapraszam was kochani na steam. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 17 Września 2015 #330337 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379826 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi