SebaVHS Napisano 8 Stycznia #699130 Udostępnij Napisano 8 Stycznia Nick: SebaVHS Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie byłem administratorem na żadnym serwerze, ale chciałbym nim zostać Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 12 lat z przerwami (od 2018 roku jestem na tym serwerze) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: W ostatnich dniach nie ma adminów na tym serwerze, a jest kilkanaście osób, które ciągle łamią regulaminy (np. stawiają miny w przejściach, bsach, na pochylnii, itp.) i chciałbym przywołać ich do porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak pracuje to 4-6 godzin, podczas dnia wolnego od pracy 7 godzin wzwyż. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199522092604/, (ewentualnie Discord lub forum) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SebaVHS/145.239.16.112:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 8 Stycznia #699131 Udostępnij Napisano 8 Stycznia +kulturalny +wiek +znany na serwerze i gra długie godziny +steam Raczej potrafi rozpoznać czitera od dobrego gracza Amxa zawsze się może nauczyć Ja jestem za aby ten zacny człek pilnował porządku na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 9 Stycznia #699136 Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) Aktywność masz na plus. W zachowaniu również nie ma problemu. Jeśli nigdy nie byłeś adminem to raczej Twoja wiedza o amx nie jest na 5 Tu masz skalę. Mógłbyś też trochę mniej afczeć na spect. Czasami powyżej jednej mapy na nim siedzisz. @@edit Zmieniam swój głos na negatywny. Gracz regularnie łamie podpunkt regulaminu "25. Zakaz przebywania na spec w celu zdobywania nagród *kick,ban od 5 min wzwyż*" Niby nie jest to najcięższe przewinienie ale jednak kandydat na admina powinien przestrzegać całego regulaminu. @Adi Edytowane 11 Stycznia przez kaboom!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 9 Stycznia #699139 Udostępnij Napisano 9 Stycznia GT+ Czas jakiś poświęcisz (mamy nadzieję ) + Kultura + Steam + Doświadczenie - Ogólnie jestem na tak, nie widzę żadnych problemów, na okres próbny oczywiście żeby zobaczyć czy zalapiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narkoman Napisano 9 Stycznia #699142 Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) tak jak napisał kaboom, nie możesz znać amx skoro nie byleś nigdy adminem ale to żadna filozofia dać bana czy ss'y jestem pewien ze tak się tym podniecisz ze moment załapiesz ;p +steam +czas poświęcony grze Jestem na TAK @kaboom!. trochę przesada z tak radykalną zmianą na negatywny, na cod brakuje non stop admina a seba bardzo często jest w grze i takiej osoby tam potrzeba. @Adipowinieneś jak najszybciej dać mu tego admina, chociażby na okres próbny bo ile razy bym nie grał to nie ma nikogo żeby upomnieć graczy aby nie stawiali min w przejściu lub przypomnieć o celach. Edytowane 12 Stycznia przez Narkoman rozwinięcie wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceShot Napisano 10 Stycznia #699170 Udostępnij Napisano 10 Stycznia • Czas gry na serwerze •Kulturalny •Codzienie na serwie • Zawsze ten 1 raz musi być jako admin, nauczy się to easy funkcja Jestem na Tak ✅️✅️ A admin kolejny tu się przyda, bo 1 na serw to mało a dwóch zawsze coś 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Stycznia #699215 Udostępnij Napisano 12 Stycznia Zglos sie na dc do mnie, adi.ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Stycznia #699273 Udostępnij Napisano 14 Stycznia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi