yaneekk Napisano 24 Stycznia #699583 Udostępnij Napisano 24 Stycznia Witam serdecznie, po paru latach wróciłem do grania więc może wypadałoby przywitać się z nowymi rywalami. W największym skrócie żeby zbytnio się nie rozpisywać, Janek, 21 lat. Spotkamy się głównie na cs:go mod i sporadycznie na odd2. Przed odejściem od cs'ka na kilku sieciach zajmowałem się forum, tj. redakcja i moderacja, jak i byłem adminem na serwerach. Do zobaczenia w gierce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 24 Stycznia #699585 Udostępnij Napisano 24 Stycznia siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Stycznia #699587 Udostępnij Napisano 25 Stycznia hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Stycznia #699590 Udostępnij Napisano 25 Stycznia Hæ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiTsunE Napisano 25 Stycznia #699595 Udostępnij Napisano 25 Stycznia Bry bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Stycznia #699597 Administrator Udostępnij Napisano 25 Stycznia hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 25 Stycznia #699603 Udostępnij Napisano 25 Stycznia heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narkoman Napisano 28 Stycznia #699686 Udostępnij Napisano 28 Stycznia czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi