Multi-Head Napisano 7 Lutego #699985 Udostępnij Napisano 7 Lutego Czy oglądasz Kanał Zero na YouTube? Jeżeli tak, to jaki program według Ciebie jest najlepszy do tej pory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Lutego #699987 Administrator Udostępnij Napisano 7 Lutego Poranki Stanowski & Warga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 7 Lutego #699990 Udostępnij Napisano 7 Lutego Nie było jeszcze okazji, poczekam aż skończy się ta mediowa przepychanka z Kanałem Sportowym i wtedy sobie zerknę co tam ciekawego mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Lutego #699991 Udostępnij Napisano 7 Lutego Co to jest kanal zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Lutego #699993 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Lutego Nie oglądam, bo moje zdanie o Stanowskim już dawno poszło w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Lutego #699995 Udostępnij Napisano 7 Lutego oglądałem odcinek z Presidentem naszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 7 Lutego #699997 Udostępnij Napisano 7 Lutego Nawet nie wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi