Gość hexx Napisano 7 Lutego #699999 Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) Nick: hexx (niegdyś znany jako bas1c) Wiek: 31 rocznikowo Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 - myślę że jestem bardzo doświadczonym adminem ze względu na to że posiadałem swoje sieci serwerów (własne dziecko GGame; wspólne: [nazwa sieci], [inna nazwa sieci] (pierwszy CODmod w PL), [kolejna nazwa sieci], swego czasu działałem też jako ub-team w [nazwa bardzo znanej sieci] a w 2012 moją pierwszą pracą online w życiu był support na Pukawce w zamian za wPLN Znajomość AMXX (W skali 1-10): szczerze - 9 - kiedyś pewnie 10, ale przez kilka lat trochę szło zapomnieć, jednak to jak z jazdą na rowerze - nigdy nie zapomnisz tego do końca Staż w CS-sie: pierwsza styczność w gimnazjum (2007rok), steam kupiłem w 2009 więc... wychodzi że 15 lat stażu Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: przyda się w ekipie świeża krew, ponadto często gram po nockach gdzie pojawia się na serwerze jakiś aimbociarz i wszyscy mają pograne... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: trudno powiedzieć - czasem przez miesiąc nie odpalam CS, a czasem w tydzień przegram 40h. Trudno mi precyzyjnie odpowiedzieć na to pytanie. Mając admina na pewno zwiększę swoją częstotliwość obecności na serwerze - przede wszystkim incognito na spect Kontakt: discord italy1337, pw Link do GameTracker'a: KLIK (kek, jestem top1 na serwerze) Czekam na Wasze opinie, i pozdrawiam Edytowane 24 Lutego przez hexx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diament Napisano 8 Lutego #700015 Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) Wiek + Steam + amx + GT + na tak Edytowane 8 Lutego przez diament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nt3nsive2 Napisano 23 Lutego #700416 Udostępnij Napisano 23 Lutego + wiek +gt +steam +amx (jesli to prawda) +widywany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hexx Napisano 24 Lutego #700424 Udostępnij Napisano 24 Lutego Dzisiaj w nocy admin akurat by się przydał a nikogo nie było Ach, pisałem jeszcze do aquaxa jakiś czas temu na discordzie ale bez odpowiedzi Szkoda bo serwerek ma fajny potencjał nawet patrząc przez pryzmat tego że napierdalamy w 25-letnią gierkę. Za czasów GGame miałem już OnlyDD2, ale idealnie skomponowane FFA a nie DM. Serwer był w peaku popularności top5 GT OnlyDD2 w Europie nocka bardzo często 31/32 do 3-4... Serwer prawie nigdy nie był pusty a samych VIP z rezerwą slota za 4,88zl/mc mieliśmy 165 osób. Fajne czasy. Podsumowując egoistyczne wspominki, po prostu fajnie by było tu poadminować Czekam na info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Lutego #700442 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Lutego Pousuwaj te nazwy sieci z podania i postu, również mile widziane byłoby przegranie coś dzisiaj i jutro na serwerze. Gt masz właściwie strasznie w kratkę - jutro po południu/wieczorem będzie decyzja, bo trochę podanko leży. Zostawiam otwarty temat jedynie w możliwości zedytowania tego przez Ciebie, bądź w razie jakiejś jeszcze wypowiedzi tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hexx Napisano 24 Lutego #700449 Udostępnij Napisano 24 Lutego Witaj! Pytanie było o doświadczenie, więc je wymieniłem. W CV też piszesz że gdzieś pracowałeś, ale nie podajesz informacji gdzie? To tylko nazwy, i tak żadna już nie jest aktywna, więc nie reklamuję żadnych innych stron. A co do pogrania, poleciałem 24h maratonu na serwerze, na razie na dzisiaj/jutro raczej wystarczy, poza tym muszę zająć się robotą po skończeniu w/w wyzwania A w kratkę gram, fakt, muszę mieć chęci do grania a też żyćko nie ułatwia tego zbytnio. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Lutego #700474 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Lutego Jednakże odnosząc się do Twej wypowiedzi, pragnę napomnieć o obowiązującym regulaminie na forum. Rozumiem jak najbardziej chęć opisania Twojego doświadczenia i tutaj żadnych złych emocji dalszych nikt nie posiada. Oczywiście pamiętaj, że żadna to praca - jedynie wolontariat Wyślij mi na pv Twoje STEAM_ID oraz w razie dalszych pytań zapraszam Ciebie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Lutego #700475 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Lutego Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi