morka Napisano 18 Lutego #700292 Udostępnij Napisano 18 Lutego co sądzicie o kupnie pierścionka zaręczynowe u jubilera online, ktoś ma z tym doświadczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Lutego Premium Inwestor Support Admin VIP #700305 Udostępnij Napisano 18 Lutego Odpada, lepiej iść do normalnie í wybrac, zobaczyć na zywo pomacac itp. Online to możesz kupić klasę premium na cod moda albo vipa na naszej sieci gdzie serdecznie Cię zapraszam. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narkoman Napisano 20 Lutego #700339 Udostępnij Napisano 20 Lutego też jestem zdania, że lepiej kupić w sklepie stacjonarnym niż online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xoi Napisano 20 Lutego #700341 Udostępnij Napisano 20 Lutego Ja miałem obawy przed kupnem w necie, ale ostatecznie się zdecydowałem i się nie zawiodłem. Wybrałem pierścionek zaręczynowy u jubilera https://savicki.pl/ poza sklepem online posiada Savicki także sklepy stacjonarne, ja akurat nie miałem możliwości do żadnego pojechać, mam za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 21 Lutego Donator Premium VIP #700381 Udostępnij Napisano 21 Lutego @xoija też brałem z Savickiego, maja bardzo fajny customer service i miło się z nimi dogaduje. Nonstop są jakieś kody rabatowe, najlepiej zagadać do nich czy jakiś mają. Pierścionki bardzo dobrze zrobione, ładne. Też brałem online i sprawdzałem w salonie:) korekta rozmiaru jest darmowa do kilku razy a raz w roku czyszczenie bez Savick Care+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Lutego Premium Inwestor Support Admin VIP #700385 Udostępnij Napisano 21 Lutego Polecasz @Bene? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi