morka Napisano 18 Lutego #700292 Udostępnij Napisano 18 Lutego co sądzicie o kupnie pierścionka zaręczynowe u jubilera online, ktoś ma z tym doświadczenie? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Lutego #700305 Udostępnij Napisano 18 Lutego Odpada, lepiej iść do normalnie í wybrac, zobaczyć na zywo pomacac itp. Online to możesz kupić klasę premium na cod moda albo vipa na naszej sieci gdzie serdecznie Cię zapraszam. Pozdro Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narkoman Napisano 20 Lutego #700339 Udostępnij Napisano 20 Lutego też jestem zdania, że lepiej kupić w sklepie stacjonarnym niż online Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xoi Napisano 20 Lutego #700341 Udostępnij Napisano 20 Lutego Ja miałem obawy przed kupnem w necie, ale ostatecznie się zdecydowałem i się nie zawiodłem. Wybrałem pierścionek zaręczynowy u jubilera https://savicki.pl/ poza sklepem online posiada Savicki także sklepy stacjonarne, ja akurat nie miałem możliwości do żadnego pojechać, mam za daleko. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 21 Lutego #700381 Udostępnij Napisano 21 Lutego @xoija też brałem z Savickiego, maja bardzo fajny customer service i miło się z nimi dogaduje. Nonstop są jakieś kody rabatowe, najlepiej zagadać do nich czy jakiś mają. Pierścionki bardzo dobrze zrobione, ładne. Też brałem online i sprawdzałem w salonie:) korekta rozmiaru jest darmowa do kilku razy a raz w roku czyszczenie bez Savick Care+. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Lutego #700385 Udostępnij Napisano 21 Lutego Polecasz @Bene? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi