Skocz do zawartości

Skarga na Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 24.02.2024 18:40-18:45
Nick gracza: AbraaKaDabra
Dowody: dowodywsprawienabijanianagrod.rar
Świadkowie: wszyscy obecni na serwerze
Uzasadnienie: Ja od kilkunastu dni obserwuje go, kiedy on jest na serwerze to ciągle siedzi na spectcie będąc adminem i łamie regulamin pkt 25 (3 czy 4 raz go łapie na gorącym uczynku, zresztą jak zobaczycie demko i inne dowody w tej sprawie to na pewno podejmiecie odpowiednie czynności w tej sprawie).

Mam poza komputerem pewne obowiazki. Gram jak moge, jak mam ubite 80+ Fragów to szkoda opuscic serewer 3-4 min przed koncem mapy.. 

Nie wiem jak to wygląda teraz, bo chwilowo nie gram na serwerze ale z 2 tygodnie temu, musiałem nawet pisać do @Adiżeby wszedł i wywalił Abrę z serwera, bo afczył po 3 i więcej map pod rząd.

Fakt faktem czasami zagra kilka rund i dopiero idzie na spect ale często mu się ta nieobecność przeciąga :D

• Opiekun Sieci

Panowie dajcie spokój, już dawno nie sprawdzamy rygorystycznie kto ile godzin spędza na serwerze, więc dla mnie ta skarga jest bezpodstawna.

Jeżeli zdarzyłaby się sytuacja, że ktoś z was siedzi na spect - aczkolwiek jest pełny serwer, wtedy dopiero wyrzućcie siebie z serwera.

Podsumowując - nie widzę żadnego problemu w tym by siedział nawet i 4 mapy, ale w chwili wolnego slota dla gracza. Wtedy jedynie macie reagować na osoby będące AFK.

edit: W tym wypadku również nagrody nie zostały nabite ze względu na krótki czas - co również jest abstrakcyjne, bo nie było to równoznaczne przewinienie z hipotetyczną nocką na spect.

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...