Multi-Head Napisano 25 Lutego #700460 Udostępnij Napisano 25 Lutego Jak znalazłeś/znalazłaś się na Multi-Head? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Lutego #700462 Administrator Udostępnij Napisano 25 Lutego Urodziłem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abraa Napisano 25 Lutego #700465 Udostępnij Napisano 25 Lutego Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Lutego #700467 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 zombiemod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 25 Lutego #700468 Udostępnij Napisano 25 Lutego Przez tryhard DD2-DM i pisanie do @aquax z vipem i podaniem na adm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 25 Lutego #700469 Udostępnij Napisano 25 Lutego Przypadkiem szukałem serwa dd2/inf/ i znalazłem go tutaj i tak to sie zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 25 Lutego #700471 Udostępnij Napisano 25 Lutego gralem tu na codzie 2k18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 25 Lutego #700485 Weteran MH Udostępnij Napisano 25 Lutego Był rok 2012 miałem wtedy 12 lat zapnijcie pasy bo ta historia jest gruba. Bawiłem się na placu zabaw a wtedy jakiś creepy typ z miasteczka które chce być jak Radom (XD) spytał czy może pokazać mi małe kotki w piwnicy. Pomyślałem że pewnie chce mnie wyruchac wiec śmiało się zgodziłem i poszedłem za nim. Gdy dojechaliśmy do tego pseudo Radomia okazało się że był to @aquax, zamknął mnie w piwnicy i kazał grać na jakimś zjebanym serwerze cod200 w cs1.6. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Lutego #700491 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Lutego Grałem na pierwszym tu FFA -> potem przeniosłem się na COD200 A serwer znalazłem wtedy na wiaderko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 25 Lutego #700500 Udostępnij Napisano 25 Lutego Brat grał w 1.6 na cod 200 pokazał mi serwer i tak się to potoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Lutego #700501 Udostępnij Napisano 25 Lutego dzieki naxe i relop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hexx Napisano 25 Lutego #700503 Udostępnij Napisano 25 Lutego Gametracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 26 Lutego #700504 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 go mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi