NieGramNaWh! Napisano 14 Września 2015 #329109 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Nick:NieGramNaWh! Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Srednie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ często gram póznymi,porannymi porami a tam często się znajdą gałgany oszukujące w każdy sposób. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4 godziny,jeżeli mam wene to 4-8 Kontakt:Steam,jeżeli będzie potrzebne to drugie konto z fejsa podam. http://www.gametracker.com/player/NieGramNaWh%21/80.72.34.124:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwo moje paliwo :D Napisano 16 Września 2015 #329594 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jestem na tak. Potrzebujemy adminów z tego, że dożo ich odeszło. Gracz jest miły przestrzega regulaminu, zgłaszana u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIOM Napisano 16 Września 2015 #329679 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 jestem na tak poniewaz jest pomocny mily zawsze pomoze zglasza na u@ i nie lamie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nox_True Napisano 16 Września 2015 #329862 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jestem na tak ponieważ jest pomocny przestrzega zasad i przydał by się admin który ogarnie ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kita Napisano 16 Września 2015 #329871 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nie no serio ? Jesteście na tak mimo ze ma 16h przegrane czyli jak na razie nie spełnia wymagań. Jak dla mnie za krótko z nami grasz , aby można było Cie jakoś zweryfikować Ziom skąd wiesz czy zgłasza na u@ ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 16 Września 2015 #329872 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Kolego :3 pograj jeszcze troszkę bo widzę mało godzin na serwie , mam nadzieje że szybko się uczysz i ogarniesz szybko AMX . Jeśli ogarniesz te godzinki dam wielkie Tak na razie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CODRamPamPam Napisano 17 Września 2015 #329965 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jestem na TAK mimo żę jeszcze godzinek nie wygrałeś ale za to coraz częściej widać cię na serwie a danie ci szansy napewno w postaci okresu próbnego na 2 tyg myśle żę znaczonco poprawi twoją obecność. PS: Sory za te dziwne znaki ale nie wiem skąd się wzieły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonyymous Napisano 17 Września 2015 #330110 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 "Nie spełnia wymagań" BLAA BLAA BLAAA.. Wiele osób nie spełnia wymagań (Wiek), a jednak się dostają... Administracji nam brakuje a ten gracz potrafi się zachować, stosuje się do poleceń i przestrzega regulaminu, to chyba najważniejsze. Siedzi również na moim TSie jak i kilku innych użytkowników, więc miałem przyjemność z nim pogadać iii ma Steam. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klimek 'CodMode' Napisano 17 Września 2015 #330213 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jestem na tak ponieważ NieGramNaWh! jest miły,pomocny,nie wulgarny i spełnia większość wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Września 2015 #330238 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Myślę, że w tym wypadku okres próbny będzie wskazany. Witamy w ekipie zgłoś się do mnie po więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Września 2015 #330239 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361942 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi