BOXX Napisano 29 Lutego #700624 Udostępnij Napisano 29 Lutego Wzór podania: Nick na serwerze: BOXX Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Zrównoważone Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Posiadam Steam ale cs 1.6 mam nie na steam SID: Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/boxeks2137/ Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: [email protected] Fb Olek Świniarski Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dużo gram na serwerze i ostatnio ktoś sobie promował discorda i IP innego servera chce w jakimś stopniu opiekować sie serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 29 Lutego #700625 Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) + Wiek +/- AMX ale to łatwo wyuczyć - (jak dla mnie) Non Steam + Game Tracker (Chociaż jak będziesz bez przewy grać po kilka godzin dziennie to sie wypalisz) (znam to) "dlaczego ciebie" nie brzmi za bardzo przekonywująco. Okres próbny. Widziałem cie troche na serwie ale nie wryłeś mi sie mocno w pamięć abym miał o tobie jakąkolwiek opinie. Oprócz tego że miejscami masz język ostry. Edytowane 29 Lutego przez Rayden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOXX Napisano 1 Marca Autor #700638 Udostępnij Napisano 1 Marca To dostaje na okres próbny ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 1 Marca #700643 Udostępnij Napisano 1 Marca 1 hour ago, BOXX said: To dostaje na okres próbny ta? A to nie odemnie zależy. Ja daję swoją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 1 Marca #700650 Udostępnij Napisano 1 Marca wiek okej amx do nauki ale to no problem doswiadczenie zrownowazone czyli miales kiedys admina tam mam to rozumiec ale i tak jak dla mnie za malo grasz pograj troche wiecej daj sie poznac bardzie i potem zloz to poadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOXX Napisano 1 Marca Autor #700654 Udostępnij Napisano 1 Marca już któryś raz sie zdarza że ktoś sie promuje chce unikać takich sytuacji wiec złożyłem podanie ps. sytuacja 17.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Marca #700663 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca Zapraszam na PW/STEAM. Nimmrod dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Marca #700664 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Nimmrod dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi