FANATYK2 Napisano 10 Marca #700866 Udostępnij Napisano 10 Marca Twój nick podczas gry: FANATYK Godzina, data zdarzenia: ok. 22.30 Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 868982296 , IP : ' 77.89.92 Uzasadnienie: Zbanowany przez Admina Zaszczany Jaszczur, dotychczas nie było problemu grałem na serwerze nie jednokrotnie w obecności wymienionego admina, zapewne nie raz zostałem obserwowany jednak tym razem dostałem bana bez powodu oczywiście jak dla mnie. Powód "Czitowanie". Z chęcią wrzucę SS bądź DEMO jeśli Administrator tak owe nagrał. Mogę również zainwestować w STEAM jeśli to w jakikolwiek sposób rozwieje wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Marca #700867 Udostępnij Napisano 10 Marca W folderze csstrike masz 3 pliki .dem MultiHead_demo1.dem, MultiHead_demo2.dem, MultiHead_demo3.dem W grze wpisz viewdemo i nazwa i poszukaj tego na którym dostałeś bana, a następnie wstaw je w odwołaniu demko tworzy się automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FANATYK2 Napisano 10 Marca Autor #700869 Udostępnij Napisano 10 Marca Wszystkie dema jakie mam w folderze, pytanie czy admin nagrywał tego wieczoru. 4MAPS_POCHYLNIA_1.dem 4MAPS_POCHYLNIA_2.dem 4MAPS_POCHYLNIA_3.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Marca #700870 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Marca Nie ma notatek więc piszę - @Piesynie wypowiadaj się w tym dziale, chyba że dział Ciebie dotyczy. UPOMNIENIE @m4zurzapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4zur Napisano 10 Marca #700884 Udostępnij Napisano 10 Marca Przeglądam zapisane demka i nic nie mogę znaleźć. Jeszcze @Barb.był wtedy wspominalem mu ze FANATYK podejrzany, zszedłem na specta i nie wlaczylem rekordu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 10 Marca #700888 Udostępnij Napisano 10 Marca @m4zur wiec nastepnym razem upewnij sie ze posiadasz dowody na bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 10 Marca #700889 Udostępnij Napisano 10 Marca Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi