Dzukill Napisano 26 Marca 2024 #701242 Udostępnij Napisano 26 Marca 2024 Siema przychodzę z dwoma problemami: 1. Zniknął mi hud i całkowicie nie wiem co zrobić żeby wrócił, dodam że żadnych komend ani nic nie wpisywalem, internet jest dobry 2. Po zrobieniu klanu na next mapie jakby wywaliło mnie z niego, wpisując /klan nie mam menu swojego klanu tylko mozliwosc zrobienia nowego, dodam ze mój klan jest w liscie klanów serwerowych JUL3CZK4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 26 Marca 2024 #701247 Udostępnij Napisano 26 Marca 2024 Zresetuj CS stary jeśli problem będzie dalej tkwil odpowiedz w tym temacie 👍 Kso i ~MiyaGu* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 26 Marca 2024 #701249 Udostępnij Napisano 26 Marca 2024 do pierwszego problemu możesz wpisać/modele. A później kliknąć 9 i 3 z drugim problemem obawiam się że to zwykły błąd serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Marca 2024 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #701251 Udostępnij Napisano 26 Marca 2024 Zglos sie do mnie na dc i zobaczymy z klanem Klan udalo sie naprawic, a hud zostal wytlumaczony wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Kwietnia 2024 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #701582 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2024 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi