Dzukill Napisano 26 Marca #701242 Udostępnij Napisano 26 Marca Siema przychodzę z dwoma problemami: 1. Zniknął mi hud i całkowicie nie wiem co zrobić żeby wrócił, dodam że żadnych komend ani nic nie wpisywalem, internet jest dobry 2. Po zrobieniu klanu na next mapie jakby wywaliło mnie z niego, wpisując /klan nie mam menu swojego klanu tylko mozliwosc zrobienia nowego, dodam ze mój klan jest w liscie klanów serwerowych JUL3CZK4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 26 Marca #701247 Udostępnij Napisano 26 Marca Zresetuj CS stary jeśli problem będzie dalej tkwil odpowiedz w tym temacie 👍 ~MiyaGu* i Kso dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 26 Marca #701249 Udostępnij Napisano 26 Marca do pierwszego problemu możesz wpisać/modele. A później kliknąć 9 i 3 z drugim problemem obawiam się że to zwykły błąd serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Marca #701251 Udostępnij Napisano 26 Marca Zglos sie do mnie na dc i zobaczymy z klanem Klan udalo sie naprawic, a hud zostal wytlumaczony wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Kwietnia #701582 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi