Multi-Head Napisano 28 Marca #701289 Udostępnij Napisano 28 Marca Co sądzisz o dawaniu socjali dla Ukrainców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Marca #701290 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Marca Patrząc na to obiektywnie - z jednej strony konieczne, z drugiej zrobione w chujowy sposób Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 28 Marca #701292 Udostępnij Napisano 28 Marca Myślę że jest to dobre i słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 28 Marca #701296 Weteran MH Udostępnij Napisano 28 Marca nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 28 Marca #701297 Udostępnij Napisano 28 Marca Bez zdania jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Marca #701298 Administrator Udostępnij Napisano 28 Marca Jeżeli to jest kosztem mnie to nie. Od tego jest Unia i inne stowarzyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 28 Marca #701300 Udostępnij Napisano 28 Marca moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUL3CZK4 Napisano 28 Marca #701307 Udostępnij Napisano 28 Marca A czy ja będąc na ukrainie dostałabym socjal, gdyby sytuacja była odwrotna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi