nieprzyjemny Napisano 5 Kwietnia #701577 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Siemanko! Mam na imię Kamil i przychodzę do was ze względu na serwer CODMOD CS1.6. W prawdzie zacząłem grać na serwerze CODMOD 400, ale chyba CODMOD 200 bardziej przypadnie mi do gustu. Na serwerze COD 400grałem pod nickiem kngvm. Z zawodu jestem księgowym i niedługo otwieram własne biuro rachunkowe. Mam 25 lat i mieszkam w Katowicach. To chyba na tyle Do zobaczenia na forum i serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 5 Kwietnia #701578 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia witam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 5 Kwietnia #701579 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Kwietnia #701581 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia przez venividiwandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Kwietnia #701583 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 5 Kwietnia #701587 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Kwietnia #701593 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 5 Kwietnia #701594 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Czezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 5 Kwietnia #701601 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Witaj, zacząłeś od dobrego serwera skończyłeś ma gorszym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 6 Kwietnia #701604 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 6 Kwietnia #701605 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abraa Napisano 6 Kwietnia #701606 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Witam i zapraszam do rozgrywki. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 6 Kwietnia #701616 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kso Napisano 6 Kwietnia #701622 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Boziu kolejny codowiec na statku, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUL3CZK4 Napisano 9 Kwietnia #701735 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Hejooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi