YyWidzeCie Napisano 10 Kwietnia #701764 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Dzień dobry, dzisiaj, grając miałem perk Płonące naboje i zamiast innych palić to, paliłem się ja cały czas póki nie wyrzuciłem Perku.Proszę o ogarnięcie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobikkk Napisano 10 Kwietnia #701776 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Albo jak ktoś cie podpalił to paliłeś sie nawet w następnej rundzie dopóki nie zginąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 10 Kwietnia #701781 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Paliłeś siebie, bo jak widzę to, gdy upadniesz np. z wysokości to perk zalicza, że ktoś cię z tego Perku trafił sprawdzę wieczorem i najwyżej podmienię na dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 10 Kwietnia #701782 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi