TamKamper! Napisano 17 Kwietnia #701996 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia (edytowane) Witam mam propozycję zmiany pluginu na nie widzialny spadochron ponieważ często utrudnia to rozgrywkę gdy gracze używają spadochronu parachute.sma Edytowane 18 Kwietnia przez TamKamper! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kso Napisano 17 Kwietnia #702007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Nigdy Mi nie przeszkadzał i nigdy nie słyszałem żeby widok spadochronu komuś przeszkadzał więc nie wiem czy to jest potrzebne? Czasami to ułatwi rozgrywkę bo widzisz jako przeciwnik że tam ktoś użył i masz free info 🫡 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 17 Kwietnia Autor #702008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia No tak lecz na dd2 resp tero chcesz postrzelac z awp to lataja na spadochronie , tylko propozycja jak nie podpasuje to ok :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 25 Kwietnia #702343 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Póki co bym zostawił jak jest - w jakiś dzień testowo wgram taki spadochron i zobaczymy odzew ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 25 Kwietnia #702344 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi