MiSi3K Napisano 14 Września 2015 #328690 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Witam, Mam nietypowy problem, z którym spotkałem się pierwszy raz. A mianowicie : za każdym razem, gdy wbijam na servery typu ONLY DD2 itp. dostaje bana od HLTV na 2 tygodnie za jakiś "Protector". Prosiłbym o wytłumaczenie, co to w ogóle jest i jak naprawić ten problem, gdyż jest on uciążliwy ze względu na to, że po prostu nie mogę grać na Waszych serverach, gdy dostaje tego bana. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Mi$i3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Września 2015 #328711 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 14 Września 2015 #328759 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Serwer wykrył u Ciebie alians typu abhop, kinfe script, anty flash, aim, revemu, cd hack, no recoil = zbanował Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSi3K Napisano 14 Września 2015 Autor #328819 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tak też postąpie. Dzięki za pomoc #Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 14 Września 2015 #328827 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi