pemeq #URLOP Napisano 7 Maja #702856 Udostępnij Napisano 7 Maja Z racji braku adminów cod'a 400 otwarta zostaje Szybka Rekrutacja. Osoby doświadczone mile widziane, w razie pytań zawsze służę pomocą. Zapraszam! Osoba która chcę napisać podanie jest zobowiązania do napisania postu pod tematem z uzupełnionym klasycznym wzorem. Nick: Wiek: Steam id: Znajomość AMXX:(1-10): Coś o sobie: Doświadczenie: Osoby Chętne i Zainteresowane zapraszam do pisania podań w tym temacie. Posty zbędne i będące opinią czyjejś kandydatury będą KARANE kameleonn, Born i aquax dodali reakcje 2 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 8 Maja #702863 Udostępnij Napisano 8 Maja (edytowane) Nick:wlodarz poczdamu Wiek:19 Steam: STEAM_2:0:203426670 Znajomość AMXX:(1-10): 9 Coś o sobie: nazywam się Mateusz mam 19 lat na co dzień pracuje na budowie i co mam duzo czasu, ponieważ moje życie jest nudne i myślę, że trochę pomoge. Co prawda na serwerze tym akurat nie grałem za czesto, ale jest teraz pretekst żeby wbijać częściej. Doświadczenie: duże wieloktrotny admin na roznych sieciach . Podanie Zaakceptowane. W razie pytań zapraszam pw~ @pemeq Edytowane 8 Maja przez pemeq Mumin. i kameleonn dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BREMU^^ Napisano 1 Października #706422 Udostępnij Napisano 1 Października (edytowane) Nick:BREMU Wiek:21 Steam id:STEAM_0:1:199391286 Znajomość AMXX:(1-10):6 Coś o sobie: Nazywam się Damian jestem z łodzi pracuje jako magazynier. Lubię grać w gry ^^ Doświadczenie: Posiadalem na tym serwerze admina i jakieś tam Doświadczenie posiadam. Podanie zaakceptowane - w razie pytań pisz pw @ pemeq Edytowane 1 Października przez pemeq Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niewidzialny Napisano Środa o 19:30 #707116 Udostępnij Napisano Środa o 19:30 (edytowane) Nick:Niewidzialny Wiek:28 Steam id: 76561198103481794 Znajomość AMXX:(1-10):Jak sobie przypomnę to 10/10 Coś o sobie:Jetsem łukasz 10 lat temu grałem jako opiekun serwerowni cs Doświadczenie: byłem opiekunen może ktos pamieta Grandskill. Miałem pod opiekom cod moda wiec na regulaminie raczej sie znam @ niewidzialny wyślij mi steamid (wpisz status w konsoli) na pw i obgadamy kilka kwestii Edytowane Środa o 22:10 przez pemeq #URLOP Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi