Paxonman Napisano 13 Września 2015 #328407 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nick:Paxonman Wiek:23 Data rejestracji na forum:04.08.2015 Czas spędzony na forum:3h Doświadczenie w ocenianiu:całe studia na tym stanowisku Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Chce wrócić na stanowiska UBT i pomagać. Często gracze piszą i proszą mnie o wezwanie Silvere lub kogoś innego. Wegług mnie przyda się każda lojalna osoba i wydaje mi się, że ową jestem. Chciałbym odciążyć obecnych UBT ponieważ widze jak sami mają dużo pracy. Dodatkowo chciałbym skrócić czas oczekiwania na analize ss-ów i ewentualne unbany, tak aby gracze chętniej wybierali ten serwer. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2-3h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Na tym serwerze jestem od niedawna, ale wydaje mi się, że zyskałem dobrą opinię wśród graczy co można sprawdzić na serwerze który administruje. Pozdrawiam i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Września 2015 #328408 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Września 2015 #328409 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 13 Września 2015 Weteran MH #328413 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Jesteś op ubt? Następnym razem zostaw temat niech opiekun ubt zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 14 Września 2015 Weteran MH #329049 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 kazdemu nalezy sie szansa to ze ma ostrzezenie w dziale admina nie znaczy ze nie moze jej otrzymac zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 Weteran MH #329220 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi