SCRUSH 666 Napisano 15 Czerwca #704128 Udostępnij Napisano 15 Czerwca Nick: SCRUSH Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem): 12 lat temu miałem swój serwer i oprócz tego miałem admina na innych serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Staż w CS-sie: Staż od 2000r z przerwami. Steam / NonSteam: "SCRUSH" STEAM_0:1:873146328 Dlaczego Ty: Sądzę że jestem pewnym gościem który podciągnie serwer pod względem grywalności oraz kultury. Bardzo dobrze znam znajomość AMX MODA. Bardzo dobrze dogaduję się z innymi graczami oraz obecnymi adminami. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h (popołudnie,wieczór) Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199706558385/ Link do GameTracker'a: Nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 15 Czerwca #704135 Udostępnij Napisano 15 Czerwca Wiek + Doświadczenie + Amx chciał bym zobaczyć GameTracker każdy posiada bo jest przypisany do serwera jeżeli grałeś to masz ( wychodzi że nie znasz się na serwerach w tych czasach na 100%) [klik] Konto pod podanie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 15 Czerwca #704136 Udostępnij Napisano 15 Czerwca Wiek + ogarnięty = zawsze kultura na serwie Martwi mnie ten amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCRUSH 666 Napisano 16 Czerwca Autor #704139 Udostępnij Napisano 16 Czerwca Nie musi cię martwić pozdrawiam 😘😂 urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kso Napisano 17 Czerwca #704160 Udostępnij Napisano 17 Czerwca +wiek +doświadczenie jakieś ma +amx chociaż wydaje mi się lekko podkoloryzowane + co nie wejde na serwer to praktycznie zawsze on jest więc przyda się taki typek Na tak bąbelki moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCRUSH 666 Napisano 17 Czerwca Autor #704161 Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) Dzięki Kso za opinie wiek nie ma granic liczy się doświadczenie AMX znam Na serwerze jestem praktycznie cały czas po za pracą Pozdrawiam @SCRUSH 666 Nie wypowiadaj się w podaniu. Edytowane 17 Czerwca przez MARCINKSYS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 18 Czerwca #704180 Udostępnij Napisano 18 Czerwca (edytowane) WIek + Doświadczenie + Obecność na Serwerze + Amx Hmmm +\- Generalnie grzeczny i ułożony jak najbardziej na tak! @SCRUSH 666 https://www.gametracker.com/player/SCRUSH/91.224.117.121:27015/ Edytowane 18 Czerwca przez Barb. GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 23 Czerwca #704329 Udostępnij Napisano 23 Czerwca Przyjęty, zgłoś się na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 23 Czerwca #704330 Udostępnij Napisano 23 Czerwca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi